Barika
WARSZTATY. Organizujemy degustacje w formule warsztatów. Prowadzone przez ekspertów specjalizujących się w poszczególnych tematach. Przygotowywane i serwowane dania są indywidualnie opracowywane przez szefa kuchni, tak, aby sprostać specyfice każdej degustacji.

Sauvignon blanc 2019-04-13 19.00

Sauvignon blanc 2019-04-13 19.00

Sauvignon blanc pochodzi z zachodniej Francji, z Doliny Loary albo Bordeaux.

Wina polskie 2019-05-17 19.00

Wina polskie 2019-05-17 19.00

Wina polskie stają się coraz bardziej popularne i cenione, warto je poznać.

Włochy 2019-05-31 19.00

Włochy 2019-05-31 19.00

Włochy są jednym z najstarszych regionów uprawy winorośli na świecie.


SPOTKANIA. Organizujemy spotkania przy winie i jedzeniu, moderowane lub nie moderowane. Formuła jest uzgadniana indywidualnie. Wszystko jest możliwe. Koszt zależy od ustaleń, przeważnie mieści się w zakresie od 150 do 250 złotych od osoby.

Spotkania firmowe

Spotkanie firmowe

Spotkanie firmowe jest doskonałą formułą na wieczór integracyjny albo okazją podpisania ważnego kontraktu.
Kontakt

Robert Chwałowski |   601 055 275 |   chwalowski@barika.pl
Spotkania prywatne

Spotkanie prywatne

Spotkanie prywatne jest doskonałym pomysłem na miłe spędzenie czasu albo okazją do wysłuchania kilku ciekawych historii.
Kontakt

Robert Chwałowski |   601 055 275 |   chwalowski@barika.pl

MIEJSCE. Miejsce spotkań to specjalnie zaprojektowana i przeznaczona do degustacji sala Vino w restauracji Oliva przy ulicy Ordynackiej 12 w Warszawie.


Wygodna przestronna sala

Mieści bardzo komfortowo 20 osób.

Infrastruktura

Nagłośnienie i projektor mulimedialny.

Obsługa

Profesjonalny serwis kelnerski.

LUDZIE. Prowadzący degustacje to eksperci w swoich dziedzinach.


Maciej Świetlik

Maciej Świetlik

Winem zawodowo zajmuje się od 2007 roku. Członek redakcji i autor w najważniejszych mediach winiarskich w Polsce, między innymi portalu Winicjatywa i kwartalnika Ferment, w których relacjonuje liczne podróże do regionów winiarskich.
Sebastian Bazylak

Sebastian Bazylak

Od 2014 prowadzi blog winiarski Zdegustowany.com. Publikował na łamach Logo, Magazynu Wino oraz portalu Winicjatywa. Lubi grenache, barberę i sauvignon blanc oraz rzeki Rodan, Mozelę i Loarę. Nie wstydzi się miłości do różu.
Maciej Nowicki

Maciej Nowicki

Dziennikarz i krytyk winiarski, związany z magazynem Ferment i portalem Winicjatywa. Współorganizator festiwali promujących polskie winiarstwo, przewodniczący i członek komisji sędziowskich w polskich konkursach winiarskich, uczestnik paneli dyskusyjnych, prowadzący degustacje polskich win w całym kraju i promujący je za granicą.